Próbáljunk meg valamit

Teszt... Teszt...

Teszt... Teszt...

Szolnok

2008. április 29. - gaboh
 Ma jártunk a szolnoki laktanyában. Megnéztünk egy hangárt(vajon honnan kapta a nevét(lehet hogy nem is igy kell ragozni, hanem hangárat?)) és a Repülő Múzeumot. Volt egy kis izelítő azoknak, akik repműszaki szakirányt akarnak választani, hogy mivel fognak foglalkozni.
 Nem tántorított el. Ha minden tökéletesen megy, akkor szeptemberben már ott kezdek. Nekem bejött az egész. Még a laktanya is, habár jóval katonásabb mint a mostani...

 A Repülő Múzeumban összeállt a hadmérnök szakasz egy csoportkép erejéig, habár páran hiányoznak róla. A háttérben egy szép madárszínűre festett MI-24-es látható, két grippen-előd Saab gépnek a farka és háttal egy régi utasszállító a MALÉV-től.
 Térdelők között balról a harmadikat tessék nézegetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboh.blog.hu/api/trackback/id/tr60447801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hiuuz 2008.05.17. 22:54:37

Jóval katonásabb? Úgy érted, hogy ott már lőnek? Mondjuk az miért baj? :)

gaboh · http://gaboh.blog.hu 2008.05.26. 21:25:09

Nem, azért nem lőnek, de jobban megkövetelik a fegyelmet. Vannak ott más alakulatok is, nem csak a suli, pl a missziókra való felkészítés is ott folyik. Ők meg azért picit komolyabbak...
süti beállítások módosítása